Az elmúlt pár évben 200x elképzeltem, hogy fogom ezt a bejegyzést kezdeni, de most hogy itt ülök, se poénos, se sírós, semmi értelmes nem jut eszembe. Sikerült, csak így egyszerűen.

gyozelem.jpgKell egy kicsit intróznom, hiszen ott maradt abba a történet, hogy akkor laparoszkópos műtét, majd annak az eredményének fényében indulunk a következő lombikkal. Mondta a dokim, hogy higgyem el sokkal fogékonyabb leszek utána, nem is kell lombik… hahaha – gondoltam. Basszus, igaza lett :-D

Napok óta vártuk, hogy megjöjjön, mert ugye indítani kellett volna a lombik-protokollt. A műtét szuper jól sikerült, kiderült, hogy zárva volt mindkét petevezeték. Tehát akadálya nem volt semminek se. Egyik nap hazafelé, már nagyon hányingerem volt, gondoltam oké, legyen, vegyünk tesztet, de minek, hát pont most!?? Hát pont most :-D Az esti tesztet laza két órán keresztül vizslattuk a Férjemmel mire meghoztuk az ítéletet, hogy akkor ismétlés reggel. Nahát, akkor már nem volt kérdés. Rohanás vérvételre, nézetni a hcg-t kétnaponta, hiszen a smoflipid beadáshoz kellett igazolnom, hogy szépen növekszik.

5. hét

Smoflipid. A Speckó doki hozta a szokásos formáját, azért futtatott pár napot, mire megtaláltuk a megfelelő időpontot, de még így is vártunk rá vagy 3 órát mire felkerültünk a szülészetre a beadásra. Laza 6 óra alatt lefolyt a cucc. A sokkoló az volt, amikor a doki a beadást követő első 10 perc után közölte, hogy akkor mostmár nem lesz gond, ha eddig nem kapott anaflaxiás sokkot, akkor már nem is fog. Hát köszi, cuki vagy.

6. hét

Első ultrahang. Nem bírtuk ki, még igazán nem látszódott semmi se, csak hogy készül a bébi kecója, de már az is megnyugtató volt.

7. hét

Hehe, alakult a mandula, de azért beírattuk magunkat a következő hétre is.

8. hét

Második smoflipid. Annyira gyorsan elintézett mindent a Speckó doki, hogy már reggel fél kilenckor a szülészeten voltunk. Eggyel nem számoltunk: a frontokkal. Még a csilláron is szülő nők csüngtek, esélytelen volt, hogy bárki velem foglalkozzon. Sebaj, addig feküdjek be a nőgyogyóra… hely persze nuku. Oké, akkor jöjjek vissza délután. Hely akkor sem volt, viszont a szülészet már tudott fogadni. Éjfélkor ment le az utolsó smoflipid. Jó halszagú voltam :-D

10. hét

Bakker mozog!! És még hogy kalimpál a kis kezeivel, hehe lehet hogy integet, vagy talán rappel?? :-D

Nos, ennyit az előzményekről, a folytatás jövőhéten, mert azért már a II. trimesztert taposom ;-)

Borstörő

Ui: Kedves Barátaim, Családtagjaim! Kérlek benneteket, hogy itt a blog felületén vagy privátba írjatok, mivel szeretnénk az inkognitónkat megőrizni a továbbiakban is. Tartsátok ezt tiszteletben! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerekmonopoly.blog.hu/api/trackback/id/tr66389377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jobseekers 2014.06.20. 18:50:03

Nagyon gratulálok! De jó!!!! :) Sokat gondoltam rátok az elmúlt években és szorítottam nagyon, hogy sikerüljön! Drukkolok, hogy minden rendben legyen! Puszi :)

Borstörő · http://gyerekmonopoly.blog.hu/ 2014.06.24. 09:14:44

@Homokvar: Köszi! Azért még hihetetlen nekem is! :-D

R2D2 & C3PO 2014.06.29. 01:04:55

Gratulálok!
Minden jót, könnyű terhességet - már amennyire ez lehetséges.

Borstörő · http://gyerekmonopoly.blog.hu/ 2014.06.29. 20:04:11

@R2D2 & C3PO: Köszi!
Miért ne lehetne? Mindaddig amíg nincs gond, teljesen egyszerű mezei terhesnek számítok kicsit több vérvétellel meg gyógyszerrel :-D Nem is kívánom hogy betegségtudatom legyen!

modoc 2014.07.01. 14:07:13

@Borstörő: Én is szívből gratulálok! (Szerintem R2 arra gondolt, hogy a terhesség mint műfaj nem könnyű, főleg ami a végét illeti, mikor már jó nagy a pocak. :-) )

modoc 2014.07.01. 14:34:45

Azt elhiszem, már nagyon megérdemelted ezt a boldogságot! A végén meglásd el sem tudod majd képzelni, hogy milyen is volt lapos hassal létezni. :-) Az meg külön jó, amikor más köti be a cipőfűzőt helyetted. :-) Ennyi jár! ;-)
süti beállítások módosítása