No, ott hagytuk abba, hogy mentünk a Speckódokihoz. Mondanom sem kell, hogy bazi későn jutottunk be hozzá, volt már vagy iccaka 11 óra. A doki hulla beteg volt, mi hulla fáradtak, és hullára nem kívántunk már semmit csak napocskás párnámat a fejem alá…

Szóval újfent megnézte a maradék papírkáimat, rávezette az infókat az I.-es adatlapra, odaírta mellé a bogyólistát, amit majd szedni kell, tudjátok a Hasimotora, az IR-re, az MTFRH heterozigótás izére, a magas prolaktinomra, ja és hogy frankó legyek még closty-t is írt stimulálónak. Neeeem, nem receptre írta, csak felírta a papírra azzal a felkiáltással hogy maaaaaajd megbeszéljük. Oké, de mikor? Majd. Hát kösz. Mondjuk csak úgy félhangosan jegyzem meg, hogy ennyi hormonszartól nem lesz bajom?? Szőrös mell, esetleg férfias izmok?? :-DDD Jó, jó ezek mind a női hormonokra segítenek rá, de kicsit aggódom. Tekintettel arra, hogy gyakorlatilag minden gyógyszer minden mellékhatása eddig kijött, várható, hogy kinő a harmadik szemem is! :-DDD Aggódás félre, folytatom.

Lepecsételte az adatlapot, majd mondta, hogy kedden (ma) csörtessek be hozzá félnyolcra és akkor az alloimmunt megcsináljuk, meg hívjam az engedélyek miatt. Na, ennyire nem volt ám tiszta az ügy elsőre, mert megint a felét nem értettük, főleg azt nem bírtuk kibarkóbázni, hogy akkor mi után mi jön???? Kicsit csalódottan jöttünk el; az hagyján hogy fordítógép kell a pasihoz, még a bogyókat sem írta fel!??? Így vágjon az ember lánya a lecsóba??

Nos, elérkezett a várva várt kedd. Reggel félnyolc, Férjjel betárazva a rendelő előtt várjuk a Speckódokit. Sorstársak már beülve az ajtó elé, együtt várunk. Doki megjelenik, én csapnék le rá, de egy csókos pár beelőz. A következő ajtónyitásnál már besurranok. Előadom, hogy miért jöttem, közben rákérdezek: Zuram köll? Nem. Pasi el.

No, itt egy hosszú telefonálgatás kezdődik, először arról hogy csinálják-e a vizsgálatot, majd arról hogy akkor mennyi az annyi. Kezdeti brutál összegről (60 píz) lemegy a téma egy barátibbra (20 píz). Ekkor benyögöm, hogy vagyunk itt 4-en, akik ezt a lehetőséget nem hagynánk ki. Oké, csajok be, tb-kártyák elő, beutaló nyomtatás. Utána megkapjuk az itinert: le a regisztrációhoz, utána el a pénztárba, majd a központi labor, vérvétel, vissza a dokihoz. Ja, és még egy adalék: az alloimun vizsgálatnak csak egy része lesz most megcsinálva, mert a többit valszeg egy másik város másik laborjába kéne… Doki mondta, hogy kitalálja hogy jut le oda a vérünk, addig intézzük ezt.

A regisztrációnál kiderül, hogy ketten kerületiek vagyunk, szóval nem kell fizetni. A többiekkel együtt irány a pénztár, aztán bolyongás a központi laborba. Vér le. Dokihoz vissza. 4-en támadunk ismét. Nem tudja megoldani, hogy odajusson a vérünk, mert ott is valami kavarás van. Na itt hosszú előadás kezdődik tele számomra kínai és érthetetlen dolgokkal, de vannak akik vágják a témát, szóval no para. A lényeg: a mai vizsgálat eredménye elvileg adhat olyan eredményt, amivel már az OEP engedélyt el lehet indítani, de ha nem akkor további vizsgálatok…áááááááááááá. Aztán a Doki még felhív valakit, akinek hosszan ecseteli, hogy itt vannak a lányok akik szaporodni kívánnak, és minden megoldásban benne vannak, sőt még a Fókuszba is elmennek szerepelni, majd átadja a kagylót az egyik sorstársnak, hogy könyörögjön személyesen. Mi – a többiek – csak lesünk. Bakker, ezt így itt ilyen módon?????????? Hát tiszta kabaré! :-DD

Elvileg a héten lesz eredmény, és a héten még az is kiderül, hogy további vizsgálatok hol, mikor, milyen formában lesznek. ELVILEG.

Örüljek vagy sírjak? :-DD                            

 

Borstörő

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerekmonopoly.blog.hu/api/trackback/id/tr504497111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

borsolyka 2012.05.08. 21:53:00

és kinek kellett könyörögni? nemááááááárrrr.......

Borstörő · http://gyerekmonopoly.blog.hu/ 2012.05.08. 21:55:37

valami laborvezetőnek, nagyon gáz volt

Ziebi 2012.05.09. 01:38:35

Baszki ebből könyvet írhatsz majd öreg korodban, én már őszintén szólva követni sem bírom. Le a kalappal előtted hogy így mész és csinálod.

teheneszet 2012.05.09. 08:25:07

Hu, ez egyre durvabb. Elismeresem.

borsolyka 2012.05.09. 08:40:51

tudod, mi a durva? ez nem is küzdelem a gyerekért, hanem küzdelem a béna egészségügy útvesztőiben...

Borstörő · http://gyerekmonopoly.blog.hu/ 2012.05.09. 08:48:34

@borsolyka: Borsó, az. Igazából abban reménykedem, hogy ennek a vizsgálatnak az eredménye értékelhető, és akkor rövidre zárhatom a témát. Már piszokmód elegem van az egészből.

teheneszet 2012.05.09. 10:03:35

jo az illusztracio :) Gondolom ez a lelkiallapotodat tukrozi :)

Borstörő · http://gyerekmonopoly.blog.hu/ 2012.05.09. 11:31:30

@teheneszet: simán, bár a befeszülés inkább tegnap volt, most inkább örülök, hogy túl vagyok rajta :-D

macskavati 2012.05.09. 14:05:05

@Borstörő: Nem semmi ez az egész! Az a következő, hogy nem csak könyörögni kell, hanem megkenni valakit :S
Drukk-drukk!

Borstörő · http://gyerekmonopoly.blog.hu/ 2012.05.09. 14:44:22

@macskavati: nem Drágám :-D Az lesz, hogy megműtöm magam állva, megveregetem a saját vállam, hogy mekkora fasza csaj vagyok, majd a dokinak adok egy borítékot a lehetőségért :-DDD
süti beállítások módosítása