borso.jpgBetöltött terhességi hetek száma: 32 Még további 8, végeláthatatlan hét... Ebből, amit még dolgozni fogok, az: 3. A centit vágom ezerrel. Egyre kevésbé esik jól egész nap egy széken ücsörögni, a monitort bámulva.
Az elmúlt két hetet amúgy is a munkahely-otthon tengelyen ingázva töltöttem. Reggel kelés, 20 perc készülődés, indulás a dolgozóba, utána 8 óra odabent- felháborító módon sok munkával töltve, majd irány haza, némi házimunka, beborulás az ágyba, végül alvás. Hétvégén pedig az elmarat ház körüli tevékenykedése lázas pótlása. Ennyi.

Nadrág, amibe még bele tudom passzírozni magam: 2 A hasam egyszerűen már nem fér bele másba.
Viszont, ha sokat ülök, (és a cégben muszáj) a nadrág varrása nyomja a hasam. Ezt pedig a gyermek nem tolerálja. És akkor úgy gondolja, közelharcot kel vívnia a hasamnak feszülő anyagokkal.

Bedugult orrlik: 2 Darth Vadert már lenyomtam, időnként szexin horkolok éjjel. És ha már itt tartunk. A szex.. na az egy külön logisztikai feladat lett mostanra. Hogy ne zsibbadjak, kapjak még levegőt, ráadásul senki ne nyomjon senkit.

Múltkoriban meglátogattam egy barátnőmet, aki egy hónappal jár előttem terhességből kifolyólag. Arra jutottunk a hatalmas beszélgetés során, hogy biza ezek a bébik eléggé határozott jellemmel bírnak már odabent, és csomó csomó mozdulatunkban lehet tudatosságot felfedezni. Születés után aztán kicsit szétesnek, meg kell tanulniuk ezt a világot is.
Enyém még mindig viccesen reagál a folyó víz hangjára. imádja. Ahogy hallja a csobogást, máris ugrabugrál ezerrel.
Illetve tényleg kokettál mindenkivel.  Szinte szórakozik a rásimuló tenyerekkel.
Az egyik lány pl., akivel a kórházban feküdtem együtt hurcolt magával egy felhúzható, zenélő holdat. Az ő kisfia imádta annak a hangját, azzal szedálták le intrauterin :)

Felszedett kilók: 15.
Buci boka: 2. na persze, ha nincs rajtam zokni, akkor laikus szemnek fel sem tűnik, csak a gumírozás csinál belőle kötözött sonkát.

Emeletek száma, melyre lélegeztetőgép nélkül még fel tudok jutni: 1,5. A munkahelyem a 2. emeleten van! Liftet nem használok, mert CSAK, viszont az utolsó pár lépcsőfokon már úgy vergődöm fel. (Rubintréka kapja be)
A múltkor javították a liftet, ezáltal a kollégák is lépcsőzni kényszerültek. Jön a nagydarabka, belevigyorog a képembe: Hehe, na, milyen volt lépcsőzni? és roppant mód ledöbbent, hogy én mindig ott közlekedem.
Ezektől a hattttalmas problémáktól eltekintve, köszönöm, jól vagyok.
Ja, nem!  mégsem! A nagy szalagavatója november 24. Ha még addig egyben leszek, már pedig miért ne lennék, akkor arra illenék elmennem.
Nomost, a két nadrág közül az egyik farmer, a másik meg egy fekete sportos jellegű. (Ave Királylány) egyik sem puccos rendezvény kompatibilis...
Kizárt, hogy a hátralévő 1-2 hétre beruházzak valami kismama göncre. Marad valami jóképű ágyterítő, amiben vágok egy lyukat a fejemnek :)
Bár, arra meg lehet, hogy zsákot kéne húzni, mert akkorra -gondolom én- megjelennek a 'mindjárt szülés' kézzel fogható tünetei. A püffedés, meg a kifordult száj, meg társai.
Aztán, ha esetleg unatkoznék... Kisebbikem nyolcadikos. Ami azt jelenti, ki kéne találni, mi lesz, ha nagy... A csúnya a dologban, hogy kb. semmi nem érdekli.
Múltkor beszabadultunk egy sulibörzére. Egyetlen iskola lett ott neki szimpatikus: amelyik éjszakába nyúló nyílt napot fog rendezni, hatalmas LAN-partyval, meg focival...
Az, hogy mit lehet ott tanulni, nem számít. :) És most megint az 'utálok tanulni' lemezt adják, ez ebben a félévben kifejezetten hasznos.
Erre mondják, hogy kisgyerek kisgond? :)
Viszont, ők már kétségtelenül alszanak :)
Borsolyka

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerekmonopoly.blog.hu/api/trackback/id/tr935569585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

teheneszet 2013.10.15. 13:42:33

fantasztikusan nézel ki, nem látszik a 15 kg... kismamamodell :)

R2D2 & C3PO 2013.10.17. 13:59:19

Vedd fel a fenti ruhát meg egy zakót (blézert)

borsolyka 2013.10.21. 14:05:58

@R2D2 & C3PO:
ezzel csak egy gond van, ez nem kismama cucc, és már most is nehézségek árán passzíroztam bele magam.
ha a méreteim még négyzetre emelem, kizárt, hogy november végén még beleférek.
süti beállítások módosítása