Borstörő 2011.07.06. 14:16

Pohos naplók

Mint azt észrevehettétek alkotói válságban vagyok. Téma az lenne, de nem nagyon fér bele gyerekvilág kereteibe. Mivel kedves kis társaságunkban gyakorlatilag alacsonyan szállnak a zebracsíkok, így holnaptól új sorozat indul Pohos naplók címmel.

Első körben két nagyon kedves ismerősöm osztja meg első terhessége tapasztalatait hétről hétre velünk, de további frissterhesek csatlakozását is szívesen veszem! Illik komolyan venni! :-)
Bízom abban, hogy olyan dolgokat is megosztanak velünk, amelyek a szakirodalomból vagy akár a brittttttudósok ismereteiből kimaradtak, illetve használható tanácsokat tudnak adni a hasonló bakancsban járó sorstársaiknak. Az biztos, hogy egyik sem lesz szokványos! :-)
Szóval holnaptól Minta napló és Hisztikriszti!
Kedvet kapók a borstoro@gmail.com –ra tudnak cikket küldeni.
Borstörő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerekmonopoly.blog.hu/api/trackback/id/tr283044457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása