Borstörő 2011.03.09. 14:33

Gyerekmonopoly

Hogy miért? Mert minden jó blog név foglalt volt, de tényleg (nem kamázok). Ez meg közgazdász-fejemhez közel van némileg… amúgy meg a Zuram ötlete volt, ő a házi kreatív… khm néha! :-)

És hogy mi vitt rá? Őszintén? A baráti köröm 90%-a különböző méretű és korú gyerököt tervez-nevel-nyúz, én meg nem. Viszont a téma érdekel, mert készülök rá. Nem kicsit. Nagyon.  És persze imádom, mikor összebalhéznak a hozzátáplálás, az egészséges étkezés, vagy a védőnő-kérdésben. Eddig ez ment kör-mailekben – rendesen tele is pakolták a levelezésemet – most mindenki kap itt lehetőséget. Tessék írni, értekezni, felvetni, leszavazni, csak úgy mint máskor... itt is magunk közt vagyunk!
Panka

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerekmonopoly.blog.hu/api/trackback/id/tr632724900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juhaszgabriella79 2011.03.18. 14:52:08

mesélhetnék azokról az okos megnyilvánulásokról, amikben részem volt néha.... ma már nem hallgatok meg senkit :D (kivétel, ha én kérdezek)

Borstörő · http://gyerekmonopoly.blog.hu/ 2011.03.18. 15:43:05

@juhaszgabriella79: el tudom képzelni... majd privibe mesélek erről! :-D
süti beállítások módosítása