Borstörő 2012.02.20. 08:37

Quesadilla

 

Hozzávalók:       
·          Tortilla lapok
·          50 dkg csirkehús
·          olaj
·          mexikói fűszerkeverék
·          salsa szósz
·          2 db paradicsom
·          1 db lilahagyma
·          Bonduelle vörösbab-kukorica konzerv
·          mozzarella sajt
·          tejföl
A csirkehúst kockákra vágjuk, és olajos-mexikói fűszeres pácba tesszük pár órára (nem muszáj sokáig), majd megsütjük. A paradicsomot és a lilahagymát felvágjuk, és összekeverjük a salsa szósszal. A tortilla lapot betesszük egy serpenyőbe, kicsit melegítjük az egyik oldalát, aztán megfordítjuk, és reszelt sajtot szórunk rá. Utána jön a csirkehús, salsa szósz, babos kukorica. Csak a lap egyik felére szabad tenni a cuccokat. Ha minden rajta van, ráhajtjuk a lap másik felét, sütjük egy kicsit, aztán megfordítjuk. 1 perc az egész. Ha kész, tányérra tesszük, és mehet rá 1-2 kanál tejföl.
Macskavati

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerekmonopoly.blog.hu/api/trackback/id/tr694143050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.