calm.JPGIgen, kb. így csodálkozom magamra mindennap, főleg mikor a tükörből integet vissza a dudorom egy kerekedő fejjel :-D Ennyi év várakozás után, szinte alig merem elhinni, hogy ez mind én vagyok, egy kis albérlővel társítva.

Ma szóljon arról a poszt, hogy hogyan élem meg, oké?

Testi változások

A 9. hétig igazából csak a két gigaméretűre nőtt mellem árulkodott arról, hogy valami nem stimmel... A Férjem szerint elmehetnék pornószínésznőnek a méreteim okán :-) Szóval lassan elkezdtek szorítani először a felsők, aztán a gatyák. Még a 10. héten bepróbálkoztam a gumis megoldással a kedvenc farmeremnél, aztán feladtam. Szerencsémre Leolib, Királylány és Lamia olyan gigamennyiségű ruhával látott el, hogy nem szekrényt, hanem lakást kéne hozzájuk vennem, hogy elférjenek :-) Ha most még egyszer megköszönöm nekik minimum kinyírnak, úgyhogy nem mondtam semmit :-P

Vékony testalkatú vagyok (egyszer egy doki a kórházi kartonomra azt írta, hogy: sovány női beteg, ezen én halálosan megsértődtem), genetikai „hiba”. 55 kg-ról indultam (170 cm magassághoz), jelenleg már a 60-at rugdosom. A hasam eleinte úgy nézett ki, mintha folyamatosan jóllakott napközis állapotomban lennék, ami estére aztán felvett egy rendes sörpocakos helyzetet. Nem, nem tudom mitől nő meg mindig estére, gondolom az elfogyasztott kajamennyiség, a gravitáció és a csillagok állása is közre játszhat. Jelenleg a fej-tor-potroh vonalon mozgok, ami kissé groteszk, de baromira élvezem :-)

Étvágy

Hát nem tudom ki hogy van vele, de hogy én olyan kajás lettem mint még életemben soha. Ráadásul olyanokat kívánok meg, amiket annak előtte nem vagy csak ritkán fogyasztottam. Az überelhetetlen kedvenc jelenleg a pörkölt nokedlivel. Én. Értitek? Én. Aki még a saját esküvőjén is csak mutatóba ette! Döbbenetes látvány, amikor a hites Uram eszi az étteremben/kifőzdében/akárhol a zöldségekkel jól megpakolt csirkés gyrost, én meg az egyszál bél, a zsírtól csöpögő pörit lapátolom ritka nagy élvezettel. Aki lát egy ilyen furcsa párt, ne ordítson fel, csak tudja, azok mi vagyunk :-) Azért az üveg csemiubi is lecsúszott egyszer na ;-) Odafigyelek azért… már amennyire kordában tudom tartani az étvágyamat, hát nem könnyű vele :-D

A folyadék bevitelem is brutális mérteket öltött. A Speckó doki levezette nekem, hogy azért 2,5-3 liternél többet nem kéne innom, mert hogy a vér, meg a vizesedés, meg mittomén még mi (nem figyeltem) hát mit ne mondjak, mondja ő aki pasiból van és még életében nem volt terhes. Ennek következményeként gyakorlatilag egy katétert rám lehetne kötni; sztem már vízkövesek a veséim is.

Alvás

Hát ez a legmókásabb az egészben. Pontban este 10-kor fejlövést kapok, onnantól kezdve az ég a földdel összeérhet, én alszom. Amennyiben van rá lehetőségem napközben 1-1,5 órát durmolni, az este 10-es alvás kitolódik 11-re :-D a forgatókönyv ugyanaz. DE akármit csinálok, hajnali 3-4 között a plafonbámulás a következő napirendi pont. Ha szerencsém van eztán már csak 6-kor ficergek, ha nincs akkor még 5-kor is előadom a plafonbámulós magánszámomat. Jaj, hát ki ne felejtsem az éjszakai pisilést, ami 1-2 alkalommal minimum előfordul. Szelávi mondaná a francia :-) Az biztos, mire dedünk beköltözik a gyerekszobába én már önszorgalomból kiképeztem magam az éjszakára.

Mondhatnám azt is, hogy a terhesség beszűkült idegállapot, legalábbis nálam. Jelenleg 3 dolog áll a fontossági sorrendem elején: kaja, wc, este 10-kor ágy.

Közlekedés

Tekintve hogy naponta használom Budapest fantasztikus közösségi közlekedését néhány igen rossz tapasztalattal bővítettem a repertoáromat.

A Zemberek BUNKÓK. Alapvetően nem várom el senkitől, hogy azért mert terhes vagyok állva hugyozzon tőlem. De az mégiscsak felháborító, hogy állok a kis görögdinnyémmel a metrón, a pasi rám vigyorog, de a valagát nem emelné fel! Vagy a nyanya aki jól végigmér míg beérkezik a szerelvény, majd rástartol az egyetlen ülőhelyre, hogy aztán diadalittasan bámulja a pocakomat (mert paraszt vagyok csak azért is odaállok hogy bökje ki a csőrét), aztán kurvára nem néz rám amikor a mellette ülő kedvesen átadja a helyet…

Még 2 hete azt gondoltam, nem annyira látványos a pocak, hogy az indokolja a helyek átadását, viszont mostmár tudom, hogy DE igen. Igazából bírok állni – bár azért néha tényleg jól esne leülni – megdöbbent azaz érdektelenség, amit az emberek mutatnak, nemcsak velem szemben, hanem az idősebb korosztállyal szemben is. Nyilván amíg a másik oldalt erősítettem ennyire nem volt szembetűnő a dolog, de most hogy én is helyzetben vagyok, már másként látom. A pasik a legrosszabbak. Én nem tudom, hogy ki milyen nevelést kapott, de ennyi udvariatlan/figyelmetlen ürgét nem pipáltam. A másik kedvencem a 45-50+ nők. Nekik jár minden, a másik lova meg dögöljön meg. Fürgén lehuppan, felugrik, pörög-forog, de amint konstatálja, hogy nincs hely, pofákat vágva játssza el a hattyúk halálát. Eleinte totál felhúztam magam ezeken az apró kis harcokon, most jutottam el odáig próbálok nem foglalkozni vele, bár az igazat megvallva a hasam mérete ennél csak nagyobb lesz, úgyhogy várható sok-sok posztban ki fogok erre térni.

Közérdekű

Nagyon köszönöm a rengeteg üzenetet, gratulációt, aggódást, féltést és minden mást mindenkinek. Sokan kérdeztétek, hogy dolgozom-e még: Igen, dolgozom még mindig, bár a hites Uram a Speckó dokival karöltve szeretne bezárni a lakásba, de én úgy érzem hogy bírom, és perpillanat nem szakadok meg a munkában. A nyári időszak így marad, aztán ígérem lenyugszom. Max. fogkefével nekiesek a fugának…

Jövőhéten egy kicsit elmegyünk világgá, úgyhogy a heti poszt várhatóan pár napot fog csúszni, szóval senki ne izguljon, majd jövök, vagy inkább jövünk ;-)

Borstörő

 

Ui: Kedves Barátaim, Családtagjaim! Kérlek benneteket, hogy itt a blog felületén vagy privátba írjatok, mivel szeretnénk az inkognitónkat megőrizni a továbbiakban is. Tartsátok ezt tiszteletben! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerekmonopoly.blog.hu/api/trackback/id/tr136468001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

R2D2 & C3PO 2014.07.10. 15:13:44

Hát, minél hamarabb ess neki a fugáknak. :-DDD Az a tapasztalatom, hogy úgy a 33. hét után az ember semmit sem csinál meg az előzetes tervekből...

Ja, és van az a babonaság, hogy míg nincs minden megcsinálva úgyse szülsz... Dehogynem. Nekem a 10 pontos utsó heti tervemből csak az első pontot sikerült megoldani... Szerencsére a férjem megcsinált mindent míg a kórházban voltam.

Borstörő · http://gyerekmonopoly.blog.hu/ 2014.07.14. 17:05:39

@R2D2 & C3PO: Lassan abbahagyom a melót, talán lesz mindenre idő, de ugye most nem én vagyok a főnök :-D
süti beállítások módosítása