oroszlán.JPG

Néhány perccel ezelőtt került ki egy cikk a 444.hu oldalára, amely arról szól, hogy van egy hihetetlen okos nőci, aki veszi a bátorságot arra, hogy bírálja azokat, akik úgy döntenek, hogy nem vállalnak gyereket. Egyenesen pszichológushoz avagy pszichiáterhez küldi őket. A hölgyet úgy hívják Pongrácz Tiborné a KSH Népességtudományi Kutatóintézetének igazgató-helyettese… Ezek szerint olyanok is kerülhetnek pozícióba, akik igazából nem tudják mit beszélnek, és mindezt a köztévében teszik... ajaj

Kedves Hölgyem, kérem fogadja meg a tanácsom, és ha már annyira nagyon okos, hogy épp az orrunk előtt találja fel a spanyol viaszt gondolkodjék már! De tényleg, vegye a fáradtságot és üljön le néhány percre és gondolja át, hogy Ön mint egy pozícióban lévő ember, tehet-e ilyen kijelentést!???

Egyrészt felháborító hogy merészeli bírálni egy ember, egy házaspár közös döntését. Gondoljon csak bele, lehet hogy az a pár azért döntött úgy, mert egész egyszerűen nincs erre anyagi lehetőségük és nem akarják, hogy az állambácsi tartsa el gyermeküket ezzel újabb támadásnak kitéve magukat, hiszen a magafajták aztán azt is képükbe csapnák, hogy minek vállaltak gyereket, ha már felnevelni sem tudják. Vagy egész egyszerűen nem akarnak egy olyan világban gyermeket szülni, ahol olyan félék vannak mint maga.

Aztán meg kérdem én, hogy mégis miért nem azzal foglalkoznak, hogy azoknak nyújtsanak segítséget, akik akarnak és mindent megtesznek a gyerekvállalásért? Miért nekik gördítenek akadályokat, megfizethetetlen vizsgálatokat, kezeléseket, gyógyszereket. Miért nem arról tesznek, hogy ne olyan dolgozók legyenek a meddőségi klinikákon akik Istent játszanak? A múltkor beszélgettem egy olyan házaspárral akik eladták az autójukat hogy lombikozni tudjanak. Aztán meg ott van a doki aki nem veszi a fáradtságot arra, hogy alaposabban átnézze a meddőséggel küzdő házaspár leleteit, hogy aztán a MEGFELELŐ kezelést javasolja. Egyszerűbb felírni a több százezer forintos szurikat - amellyel aztán INDOKOLATLANUL nagy terhet ró a házaspárra (mind anyagi, mind lelki értelemben) - gondolkodás nélkül, nem mérlegelve az adott problémát... nyilván a doktor urakat is khm... érdekek vezérlik. Ezekről vajon miért nem beszél senki? Tudja-e kedves Hölgyem, hogy a gyereket nem vállalók egy rétege ebből a körből kerül ki?

Én 32 éves voltam amikor úgy döntöttünk, hogy itt az ideje a gyerekvállalásnak. Ma 36 vagyok, közel 1 milliót költöttem orvosokra, kezelésekre, vizsgálatokra, gyógyszerekre minden eredmény nélkül. Ön szerint én is menjek pszichológushoz????

Borstörő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerekmonopoly.blog.hu/api/trackback/id/tr775774986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása