2012. december 8.

swlego.jpgNos, úgy döntöttem,hogy íratok tápszert Ákosnak. Valami olyat, ami nem okoz szorulást/hasfájást. Elegem van a betegségből. Én vagyok sztem a gócpont, mert javulnak a gyerekek aztán visszaesnek, mert én még mindig ontom a bacikat magamból. Erre már nem használ a szoptatás-kompatibilis cucc. Olyan sötétbarna dolgok jönnek az orromból, torkomból, hogy csak néztem (bocsánat,undi). Remélem találunk valami olyan tápot, ami megfelel. Nem hiszem hogy fogok fejni, valahogy nincsen energiám erre, plusz utálok is, mondjuk a szoptatás se a szívem csücske, de már flottul megy, védő nélkül, szal alapból nem gáz, bár Ákos még mindig hasfájós.

Járt nálunk a Mikulás (apja öltözött be és nem ismerte meg!). Timi először elsírta magát, aztán mikor kerültek elő a csomagok akkor megenyhült kicsit, de pusziról,ölbeülésről szó sem lehetett!:) Végül csak megkapott egy doboz legót és nagy sikere van, mert feszt avval játszik!:) Az apjával együtt, mert persze ha már a gyerek játszik akkor ő is.

2012. december 18.

Semmi karácsonyi hangulatom nincsen. Lehet tényleg bedepiztem egy kicsit...
Ajándékok már megvannak, nagyrészt át is adtuk, Timi természetesen a fa alatt kapja, Ákos pedig a fát nézegeti majd. Anyóséké, sógoré is megvan.
Olyan érzésem van, hogy csak tudjuk le ezt az egészet, azt kész. Semmi izgalom, semmi várakozás, semmi díszítés. Még karácsonyi dalokat sem éneklünk a gyereknek. Szóval, eléggé sótlan vagyok mostanában. Remélem, hamar elmúlik, rossz magammal lenni.....
Ákos nem tud szarni a táptól... most azt csinálom, hogy kap Laevolac szirupot reggel-este 2,5 ml-t és kamillateában oldom fel a tápját (ami mellesleg szorulás ellen van). Így mar megy neki.
Viszont tegnap mega JF szex volt, ember felpiszkált mikor hazaért:) Mar jócskán benne voltunk,mikor tudatosult bennem, hogy nincs itthon gumi, szóval alternatív befejezés kellett.:)Ma vettem három csomaggal, biztos, ami biztos.:)

2012. december 19.

Patika, piac, bolt, borsófőzelék-főzés, lilakápi vágás, ebédeltetés, déli alvás (muhaha), Donna+Toto, felnőtt orvos, patika, hazaérés, vacsoráztatás, fürdetés, kipurcanás. Mi maradt ki? Az evés, na az ma a részemről elmaradt. Most toltam be két Danett csokipudingot, egy augmentinnel.:)
Holnap és azután ember itthon van, szombaton tali, már csak vasárnapra kéne valami program, csak hogy ne depizzek tovább. Egyébként az éjjel fejben eldöntöttem, hogy nem csúszok bele még egyszer, nem és nem. Szóval mindig van valami program, hogy eltereljem a figyelmemet. Most itt tartok. Jah és valamit kéne mozognom is (bleeee, nem vagyok egy dzsenfonda:) és szexelni annyit nem lehet, hogy az magában formába hozzon (káááár).
Ja és ma Ákos teljesen magától szanaszéjjel fosta magát, Donna a tanúm rá!:)

2013. január 2.

Bé vagyok fordulva! Csak tudnám mi az anyámtól?
- van két szép gyerekem
- van egy darab kevésbé szép, de legalább jófej férjem
- egészséges vagyok, a lé és a polip nem számít, csak nehezítő körülmény
- van egy darab jelentős méretű úszógumim, és nem a szekrényben hanem a derekamon (végül is ez lehet egy ok a fordult állapotomra, de nem hiszem)
Most csemi ubit zabálok megmaradt csokimikikkel. Tiszta terhes menü, ugye tartalomban a forma vagy hogy volt az a reklám.
Mijafasz van veleeeeeem? Nem akarok depis lenni. Vagy nekem is szepi-szorim van?
Mondjuk tény, hogy jó lenne egy éjszakára elszeparálódnom a családomtól, de csak amíg kialszom magam, de ennyi.

2013. január 3.

Voltunk Ákossal oltáson, sírt, de csak amíg szúrták! :)
- 6 kg (zsírmalac:))
- 59 cm
- van egy tűzfolt a tarkóján, amit eddig csak olyan kipirosodásnak hittem, ez a gyerek is meg van jelölve (Timinek a combján van)
- a koszmó nagyon nem akar elmúlni, olajozás, dörzsölgetés, szalicilos lemosás
-t áp:továbbra is Milumil Komfort, mert az HA (a koszmó a fehérjére a való reakció, még az anyatej maradványa) Laevolac szirup reggel-este 2,5 ml
- két hét múlva hozzátáplálás: őszibarack-sárgabarack délben egy harmad üveggel ez majd segít a kakiláson
- szép-okos-vigyori:)

2013. január 5.

Este nyolckor mindkettőt letettem aludni, Ákos hétig nyomta,e vett aztán visszaszunnyadt kilencig. Timi viszont ébren volt, bár csendben. Így mi is vissza tudtunk aludni. Kicsit aggaszt, hogy Timi mostanában az alvásával zsarol minket. Nem tudatosan persze. Eddig volt a pisiléssel, aztán az evéssel most jön az alvás. Délben sem aludt tegnap sem pedig fél hétkor volt riadó. Remélem más gyenge pontot nem talál.
Tegnap megint kapott az apjától valami legót. Persze kisebb vita bontakozott ki köztünk arról, milyen legyen !? Én a Friendset javasoltam, mert szeret a figurával játszani, az apja meg csapongott a Starwars és a sok kocka között, mert abból tud építeni, a Friends pedig csak olyan láááányos fasság.  Én meg mondtam, hogy ha már LEGO akkor lehetne némi lányos beütése is, mert elég csúfos kudarcot vallottunk a kukásautóval! Tetszik neki de nem tuja összerakni (ezt mondjuk hiába pofáztam embernek, de igaz ami igaz annyira szereti a kukásautót Timi, mindig integet neki, hogy könnyen belementem) másrészt a sztárvárszból se sokat lehet építeni van benne valami bolygó, meg ember és csak azért kerül másfélszer annyiba mint a többi, mert SW. Végül Friends lett meg egy doboz tető. Vittük a perselypénzt és abból fizettünk, Timit bevonva hadd( vagy hagy?sose tudom:) lássa miből lesz neki játék. Mondanom sem kell igazam volt majd két órát játszott vele:))))) Én meg mondtam, hogy ez már elég! Lassan nem fogja értékelni ha kap valami ajándékot és elvész a sok játék között. Aztán meg apuci csodálkozik majd hogy követelőzik a kicsi lánya.:) Ráadásul kedden lesz a szülinapja arra is mit vegyünk akkor! Abban maradtunk kicsi ünneplés lesz, család torta, gyertya ilyesmi. Ajándék nem.

Békapofa

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerekmonopoly.blog.hu/api/trackback/id/tr145008104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása