Tisztelt Fideszes képviselők! Tisztelt?? Ugyanmár! Uraim, maguk nem tudják hogy mit beszélnek!

Igen, felháborodtam, hogy miért is? Hát ezért:

eroszak.jpg"Talán az anyáknak vissza kéne térniük a gyereknevelés mellé, szülni két-három vagy inkább négy-öt gyereket, és akkor lenne értelme annak, hogy jobban megbecsülnék egymást, és fel sem merülhetne a családon belüli erőszak" - Varga István, Fidesz

Nos tehát kedves Varga István, az Ön gondolatmenete szerint én egy utolsó senkiházi vagyok, hiszen nem szültem még gyereket, tehát a Férjem jogosan gyepálhat el minden este… De amúgy bizonyos, nem éppen a munkáról híres, a mi adónkból segélykedő csoportokat becsüljük agyon, hiszen ők nem ritkán 8-10 gyereket nevelnek… a mi pénzünkön, amit mi gyermektelenek keresünk meg. Ismereteim szerint egyébként pont azoknál a családoknál fordul elő legtöbbször ez a probléma, ahol nyakra-főre születnek a gyermekek, de úgy látszik, ezen a téren is előjön maguknál a 47.000 forintos szindróma, vagyis annyi fogalmuk van a társadalom valós helyzetéről és problémáiról, mint Elena Ceauseascunak a Laffer-görbéről.

Felteszem a kérdést, ha már lemegyünk alpáriba, hogy mi van azokkal a családokkal ahol a férfi a meddő? Arról is a nő tehet? Verje meg az Ura? Az is jogos? Kedves Varga István, nem kéne előbb gondolkodni mielőtt ilyen nőket sértő és állati sorba taszító mondatokkal sért? Kíváncsi vagyok mikor kell fátylat viselnünk, mert úgy látom nem járunk messze ettől…

És kérdem Én Önök megtettek mindent azért, hogy gyereket merjek egyáltalán vállalni?? Hol van a híres családbarát politika???????? Az egészségügyi ellátás annyit ér, mint a kegyelmi kérvény Reinhard Heidrich asztalán! A meddőségi központokat gyakorlatilag lassan csak a felső tízezer veheti igénybe, mondhatnánk azt szinte egészséges a szelektálás, hadd hulljon a férgese…  És mi van a vetélőkkel? Akik hiába akarnak de nem tudnak kihordani egy gyereket sem? Nekik még központjaik sincsenek! Ők is megérdemlik a verést? Miért nem azzal foglalkoznak, hogy segítsenek azoknak akik akarnak, tudnának, képesek arra hogy egészséges gyerekeik legyenek?

Ha már itt tartunk, hogy képzelik ezt a nők szemére vetni? Szültek Önök már? Sőt, tovább megyek! Önök, akik – nem tudom ezt máshogy értelmezni  - a nőverés mellett érvelnek, férfinak tartják magukat? Ha annyira verekedni akar, kezdje mondjuk Kunkli Tivadarnál, ne a meddő asszonyoknál.

"Tessék példát mutatni a normális családból, és akkor utána majd lehet a nőknek érvényesülni..." - Karvalics Ottó, KDNP

Kedves Ottó, csak gondolja már végig azt amit mondott józan paraszti ésszel. Ha itt minden nő 20-35 kor között nekiáll szülni, szarik az érvényesülésre, a tanulásra, és csak és kizárólag ellésre használják, előbb utóbb az ország elbutul, sőt mit több nem lesz ember aki az Önök által beígért 1 millás munkahelyeket betölti, hiszen a nők szülnek, mert ez a dolguk! És persze az otthon maradó babázós hölgyeket is Önöknek kell eltartaniuk, erre gondolt már?

Elég sivár gondolkodásmódra vall, hogy Önök úgy gondolják hogy a családon belüli erőszak legális kell hogy legyen, ezen az alapon visszamehetünk a középkorba… Mit legális, elfogadott! Hiszen ennek megfékezésére a legjobb ha az ember minél több gyereket szül, bár igazából nem tudni miből is kéne ezeket a gyerekeket eltartani, de a lényeg, hogy legalább béke van a családban… Reméljük, hogy a jövőre kezdődő „Szép Magyar Tündérmesében” ez is meg tud valósulni,  ha pedig nem, akkor a maguk gondolatmenetéhez és gazdaságpolitikájához illően javaslom, vezessenek be az eddigi madárkalitka-, szögesdrót-, autógumi-, egészségügyi-papír-adó mellé egy meddőségi adót is, hátha azzal – és a veréssel – egyetemben már tudják ösztönözni a magyar nőket a gyermekvállalásra.

Kikérem magam és sorstársaim nevében ezt a hangvételt és ezt a megítélést. Szégyelljék magukat.

Borstörő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerekmonopoly.blog.hu/api/trackback/id/tr724768255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása