Borstörő 2012.08.30. 14:14

Nincsenek hírek

Pedig valamit csak kéne írni… nade mit?

várakozás.JPGMLC vizsgálattal kapcsolatban az van, hogy egy magánintézmény és egy állami intézmény együttesen készül rá, de egyelőre még mindig csak az előkészületek zajlanak. Ennek folyományaként lehetőség lett volna – egy kedves, a közvetítő szerepet felvállaló baráton keresztül – hogy két pár mehessen a vizsgálatra, amiből végül sajnos csak egy lett… Nem, nem mi, de bízunk benne hogy mi leszünk a következők, akár 1-2 héten belül. Szóval kb. ennyi hír van.

Mondhatnám azt is hogy az életünk 28 napos ciklusokká vált. Van az elkeseredés, az új erő, a bizakodás, a remény, és végül újratervezés. Namost úgy tűnik ezzel foglalkozunk egész nap, pedig tökre nem. Nem rendelünk alá semmit a gyerekkérdésnek, éljük az életünket úgy ahogy eddig tettük, családozunk, barátozunk, bulizunk. Szóval no para, nem pörögtünk rá a témára, és nem is célom, már egyszer végigcsináltuk szóval valahogy edződtünk a helyzethez.

Amúgy is most kicsit be fog indulni az élet, lassan kezdem írni a diplomamunkámat, a melóhelyen is számomra kedvező változások várhatóak, igazából nem nagyon lesz arra időm, hogy az élet nagy dolgain egyem magam. Nem is baj, sztem most ez kell nekem.

Voltunk pár hete a Banya társadalom egy részével továbbá Macskavati familyval a Balatonon egy cirka 3 napos mininyaraláson. Kicsit féltünk tőle, hogy fogunk mutatni ott a rengeteg gyerek között, úgyhogy lízingeltünk egyet arra a hétvégére, nevezetesen a keresztfiamat. Bár kissé túlkoros a jelenlegi banyabébikhez de Borsolyka utódaival azért sikerült megalapozni egy hosszú távú… khm… kapcsolat alapjait ;-)

Hát ha azt mondom hogy szuper jól sikerült, az gyakorlatilag nem tükrözi azt mennyire jól éreztük magunkat! Sőt! Képzeljétek el a Zuram, akit úgy kell beimádkozni a különböző fajtájú medencékbe vagy természetes vizekben, hangadóvá lépett elő! Ámulat :-DD Még mindig tud meglepetéseket okozni, ennyi év után is :-DDD Ráadásul a bébikre mindketten rácuppantunk. Természetesen óriási röhögések, némi alkoholizálás, nagy főzőcskék jellemezték a hétvégét, a háziakat pedig sosem felejtjük el ;-DD

No Kedveskéim, hát így állunk. Ha lesz miről írni, akkor jelentkezem újfent, de addig ha nem haragszotok kicsit eltávolodom a dologtól. Természetesen amennyiben van új pohos és vállalja hogy új napló keretében rászánja magát a nyilvános terhességre, a blog nyitva áll! És Leolib is, idejének függvényében ontja magából az ikres lét szépségeit! Szóval akinek van kedve írjon, főzzön, küldjön, én most balra el!

Borstörő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerekmonopoly.blog.hu/api/trackback/id/tr414741780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

teheneszet 2012.08.31. 17:38:11

irigy-irigy :)

majd fozok, csak most kicsit suru errefele, igy a sajtos melegszendvics - pizza - salata haromszogben elunk jelenleg. Majd szeptembertol belehuzok!

Borstörő · http://gyerekmonopoly.blog.hu/ 2012.08.31. 21:50:58

@teheneszet: a Balcsira irígy-irígy kend? :-D hát jöhetett volna, Macskavati is teljes létszámban felvonult!

Hát nyáron én sem vagyok házitündér, még a takarítás is komoly fájdalmakat okoz... ma pl. evakuálnom kellett a port, mert a megelőző atomtámadás komoly károkat okozott :-D
süti beállítások módosítása