Hozzávalók: 

4 piros kaliforniai paprika
1 doboz olajban eltett tonhal
2 ek sós vízben eltett kapribogyó lecsöpögtetve
4 ek fekete olajbogyó aprítva
kisebb csokor petrezselyem aprítva
6 nagy paradicsom
só, olívaolaj
 
 
Először meggrillezem a paprikákat. (Én félbevágva tepsire teszem őket es kb. 200-220 fokon addig sütöm a sütőben amíg megpuhulnak - nem baj ha elkezd feketedni a héja.) Tálba teszem, folpackkal lezárom es 10 percig hagyom puhulni, így könnyebb meghámozni. Vékony csíkokra vágom. A paradicsomok tetejét levágom, a belsejét egy kiskanállal kivájom, erre nem lesz szükség (én sóval, olívaolajjal meglocsolva szeretem kikanalazni:))
A paprikacsíkokhoz hozzákeverem a lecsöpögtetett tonhalkonzervet, a kapribogyót, olajbogyót, petrezselymet, sóval ízesítem és meglocsolom pár kanálnyi olívaolajjal. Jól összekeverem, a kivájt paradicsomokba töltöm. 180 fokon kb. 20 perc kell nekik; akkor jó, ha a paradicsom puha, de nem esik szét.
 
Jó étvágyat!
 
tehenészet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerekmonopoly.blog.hu/api/trackback/id/tr394474380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása