Korosztályunk sajátossága, hogy mind rokonaink, mind baráti társaságunk, különböző méretű, típusú, fajtájú gyerekkel rendelkezik. Há’ nekünk MÉG nincs, de edződünk rendszeresen, szeressük őket! Néhány mulatságos, emlékezetes pillanatot osztanék meg most veletek:

-          Húgom talán egy éves volt… Akkoriban minden évben jött a fényképész, hogy megörökítse fejlődésünk állomásait. Persze, azért nem minden évben volt khm látványos… :-) Szóval a húgom születésnapjára érkezett a fotós bácsi. A csokistorta mellé állították be pózolni. A húgom a torta láttán szinte sokkot kapott, bár tudta, hogy ahhoz kézzel nem nyúlhat. És nem is nyúlt! Kézzel nem… de szájjal, igen! Egy óvatlan pillanatban beleharapott a tortába. A jelenetet a fotós pont elkapta, így az utókor is megcsodálhatja, hogy milyen jól nevelt gyerek volt a húgom...
-          Nemrég egy baráti társasággal sütögettünk egy hétvégén.  Alsó hangon 6 gyerek… képzelhetitek! :-D Szóval Dani 16 hónapos kisfiú, és Andris a 4 éves férfiasan elvonultak a homokozóba, hogy tapasztalatot cseréljenek a homokozó-eszközök felhasználását illetően. Valami balul üthetett ki, mert Dani kis idő múlva rázendített egy keserves nótára. Persze Andris ettől megrémült és úgy döntött, hogy gyorsan elhallgattatja a renitens kollégát. A két kezét rátapasztotta Dani szájára, aki a meglepetéstől még hüppögni is elfelejtett, bár pár perccel később azért bepótolta… :-DDDD Mi pedig fetrengtünk a röhögéstől!
-          Petra a barátnőm kislánya egy reggel anyukájával együtt fél szemmel a reggeli műsort nézte a tévében. Keresztes Ildikó interjúvolták meg éppen. A gyerek kikerekedett szemmel nézett egy ideig, majd nagy vidáman közölte: Ott a Panka (mármint hogy én) :-D Petra szemében hasonlítok az énekesnőre :-)
-          Rokonok voltak nemrég nálunk. A kislány (5) hosszan oldódott mellettem. Gyakorlatilag minden érdekelte, és persze közben kereste a közös pontokat, mint például: mindketten farmerban vagyunk. Neked is a kedvenc színed a rózsaszín meg a lila? Majd miután megkapta feltérképező kérdéseire a megfelelő válaszokat, levonta a végső konklúziót: Szerintem, van köztünk valami! :-)
-          Szintén rokonkisfiú, bár ő már másodikosztályos. Olyan gyönyörű zöldeskék szemei vannak, hogy minden alkalommal rácsodálkozom, ráadásul ehhez még elképesztő szempillák is társulnak. A legutóbb mondtam neki, ha közelebb laknának én bizisten elvinném modellkedni, olyan szép szemei vannak… Erre a gyerek: Pedig megmostam reggel :-)

Borstörő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerekmonopoly.blog.hu/api/trackback/id/tr442892757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása