Mielőtt komolyabb témákba belevágnék, néhány kis szösszenet megosztanék veletek. Négy fél tesóm van két alomból, khm…. és én vagyok a legidősebb…. Ez már önmagában 24 órás készenlétet igényel, de az esetek nagy többségében megúszom néhány izgalmasabb nappal, mert mindennapra kijut valami. De tényleg. Ők állandó szereplői lesznek a blogomnak.

Na nézzük egyenként őket születési sorrendben:
 
Öcskös1: 11 hónap van köztünk, gyakorlatilag olyan mintha ikrek lennénk. Különös ismertetőjele, hogy állandóan sportol valamit (futball, tenisz, számítógépes játékok :-.D), amivel gyakorlatilag az őrületbe kergeti szűkebb mikrokörnyezetét. Fontosabb sportbalesetei között van, lerepült cipő, törött orr, néhány jelentékenyebb zúzódás, Fater fél idegrendszere... :-)
 
Öcskös2: 1 azaz egy darab feleséggel és születendő gyermekkel felszerelkezve. Szintén a sportolás a mindene (úszás, kondi). Különös vonzódása a hadijárművek felé azok építésében és tanulmányozásában tör felszínre (ezért a mondatért ki fog nyírni), továbbá a világháborús események mélyreható tanulmányozásában merül ki. Emellett az utóbbi időben rendszeres szokásává vált, hogy születendő lányának – pocakfonon keresztül - az ókori görög istenekről tartson értekezéseket. Ja, és imádja az ökölvívást is, az egyik profi boksszal foglalkozó lap szakírója.
 
Hugi1: Igazi nagyszájú, nagyhangú jányzó. Egy fiúgyermek édesanyja, a Szent…! a családnak ebből a feléből elsőként (arany nővérét beelőzve) örvendeztette meg unokával a felmenőket. Na, hát vele én nem bírok ki 1 órát veszekedés nélkül… Ettől függetlenül, ha valami van, nagyon összetartóak vagyunk, csak bírjuk ki beszólás mentesen…
 
Hugi2: A kicsi, aki amúgy 25 éves és még keresi önmagát több, kevesebb sikerrel. A hippiség családi helytartója, zenész, magát művészlélekként definiálja. Lobogó vörös hajával igen feltűnő jelenség, jelenleg Svájcban borzolja az idegeket.
 
És ha már az állatok is szóba kerültek, na az nincs! Illetve igen: Öcsi1 cicokjai (nem elírás, így hívja őket). A kazán mellé vackolták be magukat. Tesóm olyannyira betölti az őrző-védő funkciót felettük, hogy a délutáni szieszta idején csak speciális engedéllyel lehet a kazánt megközelíteni, mert a cickok alszanak….
 
Szóval, ha már nagyon unom a termékenységgel kapcsolatos kérdéskört, valószínűleg ők fogják szolgáltatni a további témákat, amiből lesz bőségesen…

 

Panka

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerekmonopoly.blog.hu/api/trackback/id/tr722729056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása